Paardencoaching 
voor volwassenen en kinderen

Teamcoaching

Zou u de volgende doelen met uw team ook willen behalen? 

  • Inzicht in de rolverdeling binnen uw team
  • Een team dat kiest om samen te werken
  • Elke teamlid en het team staat in zijn kracht
  • Communicatie vanuit verbinding
  • Teamontwikkeling
  • Teamreflectie

Wij bieden een teamdag aan waarin we deze doelen met u en uw team kunnen behalen.

De teamdag zal bestaan uit 2 elementen, namelijk een ontmoeting met Marieke waarin de communicatie binnen het team zal worden behandeld en een paardencoach sessie met Mieke waarin patronen binnen het team worden blootgelegd. 

Tijdens de paardencoaching zal door de interactie met het paard patronen van zowel de individu als het team visueel gemaakt worden. Het paard heeft geen oordeel maar spiegelt en reageert wel op dat wat het team met zich meebrengt. Emoties, relaties, kwaliteiten maar ook valkuilen binnen het team en die van de individu zullen zichtbaar worden. Samen met de coaching van Mieke zal het team inzichten krijgen en handvaten hoe zij optimaal samen kunnen werken door elkaar echt te gaan zien.

Daarnaast ontmoet Marieke het team graag voor een training die hen meeneemt in de 4 elementen van communicatie, die helderheid en verbinding mogelijk maakt in ieder team.

Deze training is praktisch van opzet: we gaan ervaren met elkaar wat het betekent om vanuit verbinding in contact te zijn. Wat het oplevert? Een leuke interactieve samenkomst, waar je voor jezelf en voor je team veel inzichten en handvaten uit zult halen. Een bijdrage aan elk team dat krachtig en eerlijk samenwerkt vanuit onderlinge verbinding.

En natuurlijk word deze dag verzorgt met een een heerlijke lunch. 

 
E-mailen
Bellen
Info