Paardencoaching 
voor volwassenen en kinderen

Jasper ( 10 jaar )

"Ik heb mijn zoon aangemeld bij Caballos Coaching omdat hij zijn emoties lastig kon uiten en uit het niets heel erg boos of verdrietig kon worden. Daarnaast heeft hij moeite om aan te geven wat hij zelf het liefste zou willen. Jasper en Mieke zijn gaan werken met Fye. Hij herkende emoties bij Fye die hij zelf ook wel voelde en dit gaf hem de ruimte om hierover te gaan praten. Daarnaast leerde hij leiding te nemen bij het werken met Fye en zijn grenzen aan te geven. Jasper en Fye zijn al echte vrienden en zoeken de grens bij elkaar op wat Jasper zeker heeft geholpen bij zijn ontwikkeling. We zijn er nog niet, maar Jasper heeft al mooie stappen gezet samen met zijn vriend Fye."

Irene  ( 43 jaar )

"Ik ben nu 2 keer bij Mieke en Luke geweest. Vooral de eerste keer vond ik heel spannend. Ik zat emotioneel in een heftige tijd en was bang voor de spiegel die ik zou krijgen. Toch wist ik dat ik  dit moest doen om niet vast te lopen. Dieren heb ik altijd veilig gevonden en Mieke voelde prettig aan. Nu ik 2 keer geweest ben kan ik het iedereen aanraden. Ik heb inzichten gekregen op vaste patronen waarin ik vast liep. Ik heb het uiteraard nog niet helemaal om kunnen buigen, maar de bewustwording is er. Luke die mij duidelijk kon aangeven wat ik voelde, en zijn rust, Mieke die met bepaalde vragen bij mij dingen losgepeuterd heeft.....
Ik ben blij en trots dat ik deze stap heb gezet, om in mijn leven andere keuzes te gaan er maken waar ik weer blij van word.
Lieve Luke en Mieke,
Dank je wel"

Lindy ( 31 jaar )

"Super coaching! Mieke en Luke zijn echt twee toppers en hebben me na 2 afspraken al meer inzicht gegeven over mijn valkuilen en hoe ik hier beter mee om kan gaan."

 
E-mailen
Bellen
Info